به گزارش ایسنا، ولی الله صالحی، اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان وزارت مردم شناخته میشود و اکثریت جامعه مرتبط با این وزارتخانه هستند، بنابراین در حوزه اشتغال و بازار کار از دولت چهاردهم انتظار میرود که اولویتهای موجود در این وزارتخانه را شناسایی و بر اساس آن اهداف توسعهای را طراحی و تدوین کند.
وی برنامه هفتم توسعه را یادآور شد و گفت: طبق گفته رئیس جمهور مبنای کار دولت، عمل به قانون برنامه خواهد بود بنابراین باید بر همین مبنا اولویتها را مشخص کند تا بتواند برنامه ۵ ساله را عملیاتی کند.
صالحی تصریح کرد: نمیتوان همه مسایل را یکجا و به موازات هم پیش برد و باید با توجه به شرایط امروز جامعه و نیازهای عموم مردم مسایل و موضوعات مهمتر در اولویت قرار گیرد و از پرداختن به مسایل حاشیهای پرهیز شود.
این کارشناس حوزه کار در عین حال تولید را لازمه رشد و توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در کشور دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان به تولید نیاز داریم؛ اگر تولید نداشته باشیم اشتغال هم نداریم و همه اینها زنجیرهوار به هم وابستهاند؛ بنابراین با رونق تولید، اشتغال ایجاد و نیروی کار جذب بازار میشود و امنیت شغلی و معیشت به وجود میآید.
وی تصریح کرد: باید گروههای کارشناسی شکل بگیرند و فضایی فراهم شود که از تجارب و نظرات اندیشمندان استفاده شود. اگر در جایی لازم است کارشناسان و صاحبنظران وارد عرصه شوند و کم هزینهترین و میانبرترین راهها را برای رسیدن دولت به اهداف پیشبینی شده ارائه دهند زیرا دیگر فرصت آزمون و خطا نیست.
به گفته صالحی دولت باید دست واسطهها را به هر شکلی کوتاه کند تا کارها روی ریل قرار بگیرد و به تولید در سطح کلان و تمام بخشها مثل بخش کشاورزی، صنعت و گردشگری بها دهد.
این کارشناس در پایان با بیان اینکه دولت چهاردهم برای شروع کار به یک برنامه دقیق و اولویتبندی شده نیاز دارد، گفت: اجرای این برنامه به تدریج آثار خود را در چند ماه آینده نشان خواهد داد که در چه وضعیتی هستیم.این برنامه باید بر حسب ضروریات و مقتضیات امروز جامعه و اقتصاد که معیشت مردم و رفاه حال عموم است، در پیش گرفته شود.