۱۴۰۴-۰۲-۰۴ ۱۱:۵۸

نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان رزن در سال جدید برگزار شد

همدان-مریم قاسمی،خبرنگارعصررسانه : نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان رزن در سال ۱۴۰۴ به ریاست حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی‌اکبر منصوری، امام جمعه رزن و با حضور دکتر فرهاد جهانیان، فرماندار و اعضای شورای تأمین و دستگاه‌های اجرایی، با محوریت «زیست عفیفانه» در محل فرمانداری شهرستان رزن برگزار شد.

فرهاد جهانیان در این جلسه با قدردانی از حضور اعضای شورای تأمین، این حضور را نشان‌دهنده توجه و اهمیت ویژه به موضوعات فرهنگی دانست و گفت: نباید صرفاً به برگزاری جلسات و ارائه آمار اکتفا کنیم؛ بلکه لازم است خروجی‌های عینی و مؤثری از این جلسات داشته باشیم.
وی با اشاره به اهمیت تشکیل کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های فرهنگی افزود: پیشنهاد می‌شود کارگروه‌هایی شکل بگیرند تا بین جلسات شورا، پیشنهادات، برنامه‌ها و گزارش عملکرد خود را ارائه کنند. باید همه جوانب زیست عفیفانه را در نظر گرفت و به‌صورت هم‌افزا پیش رفت.فرماندار رزن با تأکید بر تأثیر مستقیم مسائل معیشتی و اقتصادی بر فرهنگ عمومی اظهار داشت: نمی‌توان از ارتباط تنگاتنگ این حوزه‌ها چشم‌پوشی کرد. باید در کنار فعالیت‌های عمرانی و اقتصادی، دستگاه‌های فرهنگی نیز با همان جدیت و سرعت فعالیت کنند تا اثرات ملموس آن در جامعه دیده شود.
وی با اشاره به اقدامات تشویقی و برخوردی در حوزه عفاف و حجاب، خواستار اجرای برنامه‌های شاد، خلاقانه و فرهنگی برای جلب مشارکت مردمی شد و گفت: برنامه‌هایی مانند پیاده‌روی خانوادگی، رویدادهای هنری و موسیقیایی می‌تواند جایگزینی برای اقدامات صرفاً سلبی باشد و مانع از بهره‌برداری دشمن از خلأهای فرهنگی شود.حجت‌الاسلام والمسلمین منصوری امام جمعه رزن و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، گفت: امروز جنگ اصلی، جنگ اقتصادی و فرهنگی است. مسائل اقتصادی با ابزارهایی مانند کالابرگ قابل مدیریت است، اما آسیب‌های فرهنگی به‌راحتی جبران‌پذیر نیستند.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه فرهنگ همچون هواست، تأکید کرد: در موضوع زیست عفیفانه و حجاب، دشمن با فضاسازی رسانه‌ای تلاش دارد جامعه را به سمت دو قطبی شدن سوق دهد. در حالی که رعایت حدود الهی و عفاف و حجاب، امری فطری و برخاسته از تعالیم اسلامی است.
امام جمعه رزن با بیان اینکه حجاب نماد اسلام و جمهوری اسلامی است، افزود: نمی‌توان با این مسئله برخورد صرفاً دستوری داشت، اما از سوی دیگر هم به دلیل هجمه دشمن نمی‌توان آن را رها کرد. ۳۲ نهاد و دستگاه مسئول در این حوزه وظیفه‌مند هستند و باید با همکاری و هماهنگی، برنامه‌ریزی جامعی داشته باشند.
وی آسیب‌های ناشی از تضعیف زیست عفیفانه را شامل افزایش طلاق، بالا رفتن سن ازدواج، مشکلات امنیتی و گسترش روابط خارج از چارچوب شرعی دانست و تأکید کرد: مسئله حجاب فقط به خیابان محدود نمی‌شود. ادارات، مراکز درمانی، مدارس و دانشگاه‌ها نیز باید به این مسئله توجه ویژه داشته باشند.
حجت‌الاسلام منصوری همچنین بر لزوم مشارکت خانواده‌ها در نهادینه‌سازی عفاف و حجاب تأکید کرد و گفت: باید این ارزش را از خانه و خانواده آغاز کرد و به جامعه گسترش داد. شهدا در وصیت‌نامه‌های خود بر دو موضوع حمایت از ولی فقیه و رعایت حجاب تأکید داشته‌اند، و ما وظیفه داریم با رفتار خود پاسدار این ارزش‌ها باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پذیرش آگهی

چاپ انواع آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

پاسخگویی 24 ساعته

پذیرش تلفنی 66973817-021