۱۴۰۵-۰۳-۱۳ ۰۲:۰۷

معاون سرمایه‌گذاری ساتبا خبر داد: آغاز عملیات اجرایی دو پروژه بزرگ نیروگاه بادی به ظرفیت ۷۲۰ مگاوات در منطقه میل نادر سیستان و بلوچستان

معاون سرمایه‌گذاری ساتبا از آغاز عملیات اجرایی دو پروژه بزرگ نیروگاه بادی به ظرفیت ۷۲۰ مگاوات در منطقه میل نادر شهرستان زابل استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش عصررسانه به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی ساتبا، جعفر محمدنژاد سیگارودی، معاون سرمایه‌گذاری سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، از آغاز عملیات اجرایی دو پروژه بزرگ نیروگاه بادی در منطقه میل نادر شهرستان زابل استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه امروز سوم دی‌ماه ۱۴۰۴ و در شهرستان زابل، منطقه میر نادر، عملیات احداث دو نیروگاه بادی یکی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات و دیگری به ظرفیت ۶۲۰ مگاوات آغاز می‌شود، اظهار کرد: این پروژه‌ها در راستای سیاست‌های کلان ساتبا برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی کشور تعریف و اجرایی شده‌اند.

معاون سرمایه‌گذاری ساتبا با تاکید بر پتانسیل بسیار مناسب انرژی بادی در استان سیستان و بلوچستان، به‌ویژه در مناطق شمالی این استان، افزود: در کنار توسعه گسترده نیروگاه‌های خورشیدی، احداث و توسعه نیروگاه‌های بادی نیز به‌طور همزمان در دستور کار سازمان ساتبا قرار دارد تا بتوان از تنوع منابع تجدیدپذیر برای تأمین برق پایدار استفاده کرد.

محمدنژاد سیگارودی خاطرنشان کرد: پروژه ۷۲۰ مگاواتی نیروگاه‌های بادی که عملیات اجرایی آن امروز آغاز می‌شود، نقش مهمی در تقویت زیرساخت تولید برق پاک کشور خواهد داشت و امیدواریم بخشی از ظرفیت این پروژه‌ها با شروع پیک مصرف تابستان سال آینده وارد مدار تولید شود.

وی در پایان تصریح کرد: اعتقاد داریم تولید برق از نیروگاه‌های خورشیدی و بادی در کنار یکدیگر، علاوه بر افزایش ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، می‌تواند پایداری و امنیت بیشتری برای شبکه برق کشور به همراه داشته باشد و به کاهش ناترازی برق کمک کند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پذیرش آگهی

چاپ انواع آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

پاسخگویی 24 ساعته

پذیرش تلفنی 66973817-021