۱۴۰۵-۰۶-۲۷ ۰۲:۱۶

۳۳ شرکت لیزینگ ۵ هزارو ۲۶۶ میلیارد تومان سود خالص ساختند

بررسی ها نشان می دهندکه مجموع سود خالص 33 شرکت لیزینگ مورد بررسی در سال مالی 1404 از مرز 5 هزارو 266 میلیارد تومان فراتررفته که دربین این 33 شرکت، بیشترین سود خالص، مربوط به شرکت های لیزینگ بهمن، رایان سایپا و کرمان موتور بوده است.

چابک آنلاین، مجید میرزاحیدری، نگاهی به عملکرد این ۳۳ شرکت لیزینگ در سال گذشته نشان می دهدکه مجموع درآمدهای عملیاتی آنها از مرز ۱۷ هزارمیلیارد تومان عبور کرده که بیشترین درآمد عملیاتی در بین آنها مربوط به لیزینگ بهمن و کرمان موتور بوده است.

در بررسی عملکرد این ۳۳ شرکت مشخص شد که دو شرکت سال ۱۴۰۴ را با زیان عملیاتی به انتها رسانده اند هر چند که مجموع سود عملیاتی ۳۱ شرکت دیگر از رقم ۵ هزار و ۵۹۴ میلیارد تومان فراتر رفته است.

ناگفت نماند که مجموع سرمایه ثبتی این ۳۳ شرکت لیزینگ بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

۳۳ شرکت لیزینگ مورد بررسی دارای سال های مالی متفاوتی بوده اند که از این تعداد ۱۷ شرکت دارای سال مالی منتهی به اسفندماه ، ۱۳ شرکت دارای سال مالی منتهی به آذرماه و مابقی هم مربوط به شهریور و دی ماه سال ۱۴۰۴ بوده اند.

از قرار معلوم، از ۳۳ شرکت مورد بررسی در این گزارش، دستکم ۱۵شرکت لیزینگ مربوط به بانک ها بوده اند.

https://www.chabokonline.com/fa/tiny/news-91170

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پذیرش آگهی

چاپ انواع آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

پاسخگویی 24 ساعته

پذیرش تلفنی 66973817-021