۱۴۰۵-۰۸-۰۵ ۱۹:۱۶

استاندار بوشهر: بانک مسکن از ارکان اصلی پیشبرد نهضت ملی است/نیمی از واحد‌ها تحویل بوشهری‌ها شد

استاندار بوشهر در دیدار با مدیرشعب استان، بانک مسکن را یکی از ارکان اصلی پیشبرد نهضت ملی دانست و از عملکرد مطلوب این بانک تشکر کرد.

در این دیدار، «ارسلان زارع»، استاندار بوشهر با قدردانی از کارکنان بانک مسکن در استان به دلیل تکریم مشتریان و نحوه ارائه خدمات به ارباب‌رجوع، بر ضرورت حفظ کرامت مراجعان و ارتقای کیفیت خدمات بانکی تأکید کرد.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و افزایش هزینه‌های مسکن و اجاره‌بها، از کارکنان بانک مسکن خواست با صبر، حوصله و برخورد شایسته، زمینه رضایتمندی بیشتر مردم را فراهم کنند.

نقش‌آفرینی مؤثر بانک مسکن در خانه‌دار شدن اقشار کم‌برخوردار

زارع با تقدیر از عملکرد بانک مسکن در ایفای تعهدات خود در طرح نهضت ملی، جایگاه این بانک را در حوزه تأمین مالی مسکن مؤثر و ارزشمند دانست و بر اهمیت نقش آن در خانه‌دار شدن اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار تأکید کرد.

به گفته استاندار بوشهر، عملکرد بانک مسکن در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مورد تقدیر اداره‌کل راه و شهرسازی استان نیز قرار گرفته و این بانک به‌عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد برنامه‌های حوزه مسکن در استان شناخته می‌شود.

استاندار بوشهر ابراز امیدواری کرد که با توجه به نقش مؤثر بانک مسکن در خانه‌دار شدن مردم، شرکت‌های بزرگ نیز از طریق تمرکز منابع، افتتاح حساب و توسعه همکاری‌های بانکی، زمینه تقویت هرچه بیشتر ظرفیت‌های این بانک را فراهم کنند.

تامین مالی ۶۴۰۰ واحد نهضت ملی در بوشهر

در ادامه این نشست، «پرویز اسفندیاری» مدیرشعب بانک مسکن، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد در حوزه نهضت ملی و تأمین مالی پروژه‌های عمرانی و اقتصادی استان، از انعقاد قرارداد برای ۶ هزار و ۴۴۳ واحد مسکونی خبر داد.

اسفندیاری گفت: حدود ۵۰ درصد این واحدها به مرحله فروش اقساطی رسیده‌اند.

وی با اشاره به افزایش سقف تسهیلات انفرادی واحدهای نهضت ملی مسکن از ۶۵۰ به ۸۵۰ میلیون تومان گفت: مدیریت شعب استان بوشهر با برنامه‌ریزی دقیق، نشست با دستگاه‌های متولی و شناسایی پروژه‌های مشمول، نسبت به انعقاد قراردادهای متمم اقدام نموده است تا با تسریع در فرآیند ساخت و بازگشت منابع بانک، امکان سرمایه‌گذاری و تأمین مالی سایر پروژه‌ها فراهم شود.

اسفندیاری اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال جاری، یک‌هزار و ۵۰۰ واحد دیگر نیز وارد مرحله فروش اقساطی شده و به متقاضیان واگذار گردد.

تحقق ۱۴۶ درصدی نسبت مصارف به منابع

مدیر شعب استان بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود به نقش اثرگذار این بانک در توسعه اقتصادی استان اشاره کرد و افزود: در حالی که بر اساس الزامات کمیته بال، نسبت مصارف به منابع بانک‌ها باید در حدود ۸۰ درصد باشد، این نسبت در مدیریت شعب بانک مسکن استان بوشهر به ۱۴۶ درصد رسیده است.

مدیر شعب بانک مسکن استان بوشهر همچنین از صدور اعتبار اسنادی (LC) ۳۰ هزار میلیارد ریالی برای یکی از شرکت‌های بزرگ مستقر در جنوب استان خبر داد و این اقدام را گامی مهم در راستای تقویت همکاری با صنایع بزرگ عنوان کرد.

وی در همین راستا خواستار حمایت مدیران ارشد استانی، از جمله استاندار محترم، برای جذب منابع به‌ویژه منابع حوزه نفت و انرژی و مجموعه گاز پارس جنوبی جهت تقویت بنیه مالی بانک مسکن شد.

در پایان، طرفین بر تداوم همکاری میان استانداری، بانک مسکن و دستگاه‌های متولی حوزه مسکن به‌منظور تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن، ارتقای کیفیت خدمات بانکی، تکریم ارباب‌رجوع و افزایش رضایتمندی شهروندان تأکید کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پذیرش آگهی

چاپ انواع آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

پاسخگویی 24 ساعته

پذیرش تلفنی 66973817-021