وی افزود: اگر ۹ سال در معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور کار کردیم همواره با بخش خصوصی همکاری داشتیم و نتوانستیم در بخش دولتی ورود کنیم.
معاون سابق رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه برخی از تکنولوژیها در دیگر کشورها استفاده شده که میتوانیم از تجربیات آنها استفاده کنیم، ادامه داد: افرادی در دنیا هستند که در حال رصد روند پیشرفت تکنولوژی در کشورها هستند و از آن نهایت بهره برداری را دارند.
وی با اشاره به سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیون دلاری در آمریکا برای استفاده از هوش مصنوعی در معدن ابراز کرد: با این روش میشود معادن خاص را شناسایی و استخراج کنند.
ستاری با اشاره به لزوم سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ در صنایع نو اظهار کرد: شرکتهای بزرگ برای ورود به نوآوری باید در شرکتهای استارتآپی سرمایهگذاری کنند و باید به این نکته توجه شود که پایه نوآوری کسبوکار است.
وی با بیان اینکه نوآوری از شرکتی درمی آید که برای بقا دست وپا میزند، افرود: در این زمینه شاهد راهاندازی صندوقهای CVC هستیم، ما در کشور ۵ هزار معدن را پایش و برای پیاده سازی آن برنامه ریختیم، حدود ۷۸۰ کیلومتر را در کشور برای شناسایی ذخایر معدنی پایش کردیم و با استفاده از تکنولوژی برای استخراج آن مدل تعریف کردیم.
استاد دانشگاه شریف ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای بینظیر کشور در بخش معدن توجهات بسیار بیشتری باید به آن معطوف شود. بیش از ۵۵ میلیارد تن از ذخایر قابل معدنکاری جهان در ایران است. ارزش ذخایر معدنی ایران بر اساس برآوردهای اولیه ۷۰۰ میلیارد دلار است که با اکتشافات جدید این رقم تا یک هزار و ۴۰۰ میلیارد دلار تخمین زده میشود.