۱۴۰۵-۰۷-۲۶ ۲۱:۰۴

سید حسن خمینی: بازدارندگی به قدرت است نه لبخند

تولیت آستان حرم امام خمینی (ره) با بیان اینکه اسرائیل عامل ناامنی در منطقه ما است، گفت: وقت آن است که بازدارندگی نظامی ما یک سطح بالا برود.به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سید حسن خمینی در گفت‌وگویی تلویزیونی با طرح این سوال که من از خیلی‌ها پرسیده‌ام که چرا دولت آمریکا تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد اسرائیل گذاشته و پشت رژیم اسرائیل می‌ایستد!؟، گفت: بعضی‌ها می‌گویند نقش لابی‌های صهیونیستی و قدرت مالی است و من فکر نمی‌کنم خیلی جواب درستی باشد.

وی افزود: یک گروه دیگر بحث انرژی و نفت را مطرح می‌کنند. من فکر می‌کنم این اسرائیل نیست که آمریکا را دنبال خودش می‌کشد؛ اسرائیل در خدمت آمریکا است و در حقیقت اسرائیلی‌ها نقش سربازهایی را دارند که برای آمریکا در خط مقدم می‌جنگند.
سید حسن خمینی در پاسخ به سؤالی عملیات وعده صادق ۲، تصریح کرد: بازدارندگی به قدرت است و به لبخند نیست. من موافق هرگونه مذاکره‌ای هستم اما این را بدانید که دستکش‌های مخملی بازوان چدنی دارد. اگر دست شما چدنی نباشد، در دست مخملی له می‌شود. کار آقای عراقچی هم بسیار شجاعانه و قابل تقدیر بود و حتی کار آقای پزشکیان که سوار هواپیما شد و به قطر رفت هم شجاعانه و ارزشمند بود. شجاعت یک مقوله بسیار مهمی است.
وی افزود: بازدارندگی ما باید اقتصادی باشد و باید قدرت اقتصادی خودمان را هرچه بیشتر بالا ببریم و رضایتمندی مردم بالا برود. به نظرم وقت آن است که بازدارندگی نظامی ما یک سطح بالا برود. در این شرایط لازم است که ما بازدارندگی‌مان را بالاتر ببریم. بازدارندگی جمهوری اسلامی باید در همه موارد باشد و یکی از موارد بسیار مهم آن این است که مردم باید پشتیبان سیاست‌های کلی جامعه در این مسأله باشند.
سید حسن خمینی تأکید کرد: دست نتانیاهو تا آرنج به خون آغشته است و ممکن است مردم ایران به هرکسی تن بدهند جز آقای نتانیاهو، ضمن اینکه آقای سید حسن نصرالله قلب ما است و برادران سپاه هم که پاره‌های تن مردم هستند، ایرانی که شما هیچ علاقه‌ای به او نداشته باشید را هم نتانیاهو غلط می‌کند که بکشد؛ حتی اگر آن ایرانی ضد انقلاب باشد. یک اسرائیلی حق ندارد دستش را روی ایرانی بلند کند. معنا ندارد آقای نتانیاهو بخواهد برای این مملکت تصمیم بگیرد.
وی در پاسخ به سؤالی درباره آینده مردم ما و جبهه مقاومت در روزهای آینده، گفت: بستگی دارد که ما چقدر ایستادگی کنیمو جنگ، جنگ اراده‌ها است. اگر بخواهیم پیروز شویم باید اراده و عزم‌مان را بالا ببریم. به نظرم باید در حوزه داخلی، اجتماعی و مردمی هرچه بیشتر گشایش و به مردم اعتماد کنیم و در حوزه خارجی هرچه بیشتر مردم به رهبرانشان و به خصوص رهبر انقلاب اعتماد کنند.
تولیت آستان حرم امام خمینی (ره) با بیان اینکه من تردید ندارم که ایشان بهترین تصمیم ممکن را می‌گیرد، گفت: اعتماد کنیم ولی همه با هم. ما با هم تا اینجا آمده‌ایم و از این به بعد هم با هم می‌رویم و به تعبیر امام با رفتن یک خدمتگزار در عزم آهنین ملت خللی وارد نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پذیرش آگهی

چاپ انواع آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

پاسخگویی 24 ساعته

پذیرش تلفنی 66973817-021