۱۴۰۵-۰۷-۲۶ ۲۳:۳۳

عارف: هرگز دنبال سلاح هسته‌ای نبوده‌ایم

عارف معاون اول رئیس جمهور گفت: دشمن پرونده سرنگون کردن نظام اسلامی را برای همیشه بسته است و اکنون تنها به دنبال بهانه هایی مانند سلاح هسته ای می رود‌ در حالی که خودشان هم می دانند که ما هرگز دنبال سلاح هسته ای نبوده و نیستیم.

به گزارش جماران، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در سالروز شکست حصر آبادان در عملیات ثامن الائمه (ع)، در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری، با جمعی از فرزندان شاهد و خانواده معزز شهدا دیدار کرد و با بیان اینکه عنوان« فرزند شهید» پرافتخارترین عنوان ایران است گفت: شما تکلیف دارید که از نام بلند وپرافتخار پدرانتان دفاع کنید. وی گفت: ما نتوانستیم به خوبی برای این نسل توضیح بدهیم که حاکمیت یک رژیم فاسد و دیکتاتور، خصوصا بعد از کودتای ۲۸ مرداد و تحقیرجامعه ایرانی از سوی غرب بود که باعث شد چهره کاریزماتیکی مانند امام خمینی(ره) بعنوان مرجعیت دینی شجاع و وارسته قدم به میدان مبارزه بگذارند و در کنار آن نیز تشکل های اسلامی دانشجویی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدایت مرحوم آیت الله طالقانی و مهندس بازرگان در این مبارزه وارد شدند، بازار هم دوشادوش آنها حرکت کرد و در حالیکه از ۱۵ خرداد ۴۲ تا بهمن ۵۷ تنها ۱۵ سال گذشته بود ، انقلاب اسلامی ایران در عین «ناباوری» به پیروزی رسید.
عارف افزود: البته انصاف این است که بگوییم گروه‌ها و جریانات سیاسی دیگری هم خصوصا در دانشگاه فعال بودند اما هیچکدام از آنها اصالت و تاثیرگذاری‌ جریانات اسلامی و انجمن‌های اسلامی دانشجویان را نداشتند و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همین جوان‌ها بودند که مسئولیت اداره کشور را برعهده گرفتند و مشغول خدمت شدند.
وی افزود: ما نتوانستیم به نسل جدید بگوییم که میزان تحقیر به حدی بود که حتی افسران بلندپایه ایران به اندازه یک تکنسین آمریکایی احترام نداشتند و آنها هر کاری که می خواستند می‌کردند.
عارف افزود: این دستاورد پدران شما بود که امروز انقلاب تثبیت شده است و دشمن پرونده سرنگون کردن نظام اسلامی را برای همیشه بسته است و اکنون تنها به دنبال بهانه هایی مانند سلاح هسته ای می رود‌ در حالی که خودشان هم می دانند که ما هرگز دنبال سلاح هسته ای نبوده و نیستیم.معاون اول رئیس جمهور درباره پیگیری بیانیه گام دوم انقلاب گفت :‌این سند، میثاق ملی همه ماست و موظفیم در مسیر تحقق این سند ارزشمند، با تمام توان حرکت کنیم‌ و در این مسیر، شما فرزندان شهدا باید نقش آفرین باشید، البته این امتیاز نیست بلکه مسئولیت سنگینی است که شما برای پاسداری از خون پدرانتان برعهده دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پذیرش آگهی

چاپ انواع آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

پاسخگویی 24 ساعته

پذیرش تلفنی 66973817-021