۱۴۰۵-۰۷-۲۶ ۱۲:۱۰

علاءالدین بروجردی:‌ زنجیر تروریست‌های منطقه را باز کرده‌اند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به سفر وزیر امور خارجه به کشورهای منطقه گفت: علت اساسی سفر آقای عراقچی به سوریه و بعد هم ترکیه و سفر امروزشان به عراق برای این است که ما اجازه ندهیم یک بار دیگر آن حوادث تلخ دوران تهاجم داعش به سوریه و عراق با هدف واهی تشکیل حکومت داعش در این سرزمین ها تکرار شود.

به گزارش ایلنا، علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: عامل همه تنش ها در منطقه از بحران غزه و لبنان گرفته تا استمرار این تنش‌ها در سوریه، آمریکا و رژیم صهیونیستی و اروپا به ویژه هم‌پیمانانشان از جمله انگلیس است که همیشه نقش مخربی در منطقه داشته و طراحی این تنش ها را انجام می دهند و اجازه نمی دهند که کشورهای اسلامی در این منطقه حساس با آرامش زندگی کنند.
وی ادامه داد: این کشورها با هدف فعال بودن کارخانه های عظیم تسلیحاتی شان و همچنین با هدف اعمال نفوذ خودشان در این منطقه حساس و تقویت رژیم صهیونیستی و تضعیف جبهه مقاومت، این کار را انجام می دهند. به همین دلیل هم ملاحظه کردید که با یک فاصله بسیار کوتاهی از آتش بس در لبنان شاهد باز کردن زنجیر تروریست هایی در منطقه هستیم که آمریکایی ها این ها را بوجود آورده و هم تقویت کردند و برخی از کشورهای منطقه نیز به ویژه اردن و ترکیه متاسفانه در این مسیر و برخلاف مصالح امت اسلامی حرکت کردند و طبیعی است که با توجه به اینکه سیاست ما برقراری و ادامه یک امنیت پایدار در منطقه است، باید نسبت به این تحولات حساس باشیم.این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به سفر عراقچی به کشورهای منطقه گفت: علت اساسی سفر آقای عراقچی به سوریه و بعد هم ترکیه و سفر امروزشان به عراق برای این است که ما اجازه ندهیم یک بار دیگر آن حوادث تلخ دوران تهاجم داعش به سوریه و عراق با هدف واهی تشکیل حکومت داعش در این سرزمین ها تکرار شود.
بروجردی تاکید کرد: از همین رو این سفرها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و ما به سوری ها اعلام کرده ایم که همچنان حمایت جمهوری اسلامی ایران از سوریه به عنوان کشور خط مقدم جبهه مقاومت ادامه دارد و طبیعتا با ترک ها هم این نکته باید مطرح شده باشد که استمرار و یا تجدید حیات تروریسم در منطقه به ضرر ترکیه هم تمام خواهد شد و انتظاری که از ترکیه به عنوان یک کشور همسایه اصلی می رود این است که آتش افروز این بحران نباشند و کمک کنند که کشور اسلامی مستقل سوریه تمامیت ارضی اش محفوظ بماند و انتظار هم این است که طبیعتا ترکیه دست از حمایت از این گروه‌های تروریستی بردارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پذیرش آگهی

چاپ انواع آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

پاسخگویی 24 ساعته

پذیرش تلفنی 66973817-021