۱۴۰۵-۰۷-۲۶ ۰۶:۴۹

پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت عنوان کرد: معیشت، آموزش و سلامت مثلث اولویت دولت

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت به صورت هم‌زمان برای معیشت، آموزش و سلامت مردم به عنوان سه اولویت اساسی کشور در حال برنامه‌ریزی و اقدام است، گفت: رفع ناترازی انرژی در بخش‌های گاز، برق و آب و نوسانات بازار ارز، به صورت هفتگی در جلسه سران قوا و با حضور مسئولان مربوطه در حال پیگیری است.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان در دیدار اعضای «شورای مرکزی حزب اتحاد ملت»، تقویت پشتوانه مردمی نظام با جلب رضایتمندی مردم را رویکرد اصلی همه اقدامات و فعالیت‌های دولت وفاق مردمی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با وفاق قابل توجه شکل گرفته در کشور از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم و همچنین هماهنگی و هم‌افزایی میان سران سه قوه، افق و چشم‌انداز روشنی برای حل مشکلات پیش‌روی ما قرار گرفته است.
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت به صورت هم‌زمان برای معیشت، آموزش و سلامت مردم به عنوان سه اولویت اساسی کشور در حال برنامه‌ریزی و اقدام است، افزود: در بخش معیشت، صیانت از سفره مردم و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، در بخش آموزش محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و تغییر کلی در شیوه‌های آموزش با هدف رفع تبعیض و در بخش سلامت ارائه خدمات با کیفیت و ارزان، با تمرکز بر افراد کم برخوردار با بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها در حال انجام است.
پزشکیان در ادامه تغییر در اولویت‌های شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در دولت چهاردهم را ثمره رویکرد وفاق محور دولت دانست و اظهار داشت: ما با گفتگو و تفاهم توانستیم پرداختن به سه موضوع خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه به عنوان اجزای اصلی جامعه را به عنوان سه اولویت اصلی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار دهیم و پرداخت به مسایل فاقد اولویت یا غیر مرتبط با وظایف این شورا را از دستور کار خارج کنیم.
وی پیگیری مستمر رفع ناترازی‌های انرژی و پولی و بانکی را از دیگر برنامه‌های دولت چهاردهم بر شمرد و افزود: رفع ناترازی انرژی در بخش گاز، برق و آب و نوسانات بازار ارز به صورت هفتگی در جلسه سران قوا و با حضور مسئولان مربوطه در حال پیگیری است.
رئیس جمهور همچنین برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت مناطق مرزی در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها و همچنین اصلاح ساختار اداری کشور با هدف افزایش بهره‌وری را از دیگر اقدامات در دستور کار دولت عنوان کرد و گفت: در حوزه سیاست خارجی نیز به رغم خباثت‌ها و آتش افروزی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، تلاش داریم با توسعه مناسبات با همه کشورها روند رشد، پیشرفت و توسعه کشور را سرعت ببخشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پذیرش آگهی

چاپ انواع آگهی روزنامه های کثیرالانتشار

پاسخگویی 24 ساعته

پذیرش تلفنی 66973817-021